Trendy líčení s Artistry na jaro 2016 | Kosmetika | Trendy zdraví

Hlavní strana » Kosmetika » Článek

Trendy líčení s Artistry na jaro 2016

29. 4. 2016
Soutěž byla ukončena.

Správná odpověď: ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Růže na tváře obsahuje vitaminy A a E.

Výherci: Ivana Pospíšilová, Alena Nováková

„Jarní sezóna 2016 přináší oživení v podobě svůdných barev, které zvýrazní oči jemnými pastelovými tóny. Zvláštní efekt očím dodají vícerozměrné matné, třpytivé a metalické finiše umožňující odraz světla. Jarní trendy líčení nabádají ženy k vrstvení a kombinování barev a barevných efektů,“ říká úvodem školitelka značky ARTISTRY Zuzana Gavendová.

Zuzana Gavendová

Zuzana Gavendová

Tyrkysová, fialková a béžová

Paletky očních stínů nabízejí odstíny tyrkysově modré barvy, fialkové odstíny a jemné béžové tóny. „Tyto barvy, pokud jsou správně aplikované, umí rozjasnit a oživit celkový vzhled obličeje. Při aplikaci očních stínů by měla být výrazná barva aplikovaná pouze na pohyblivé víčko. Tuto barvu je možné kombinovat se světlejším odstínem, který oku propůjčí jas a světlo, nebo naopak s jedním tmavším tónem, který vytvoří kontrast. I letošní jarní sezóna bude nakloněna tmavým očním linkám,“ popisuje Zuzana Gavendová.

Jaro 2016 v líčení dává důraz na celkový dojem a vyváženost

Pokud žena zvolí nápadné líčení očí, měla by u rtů zvolnit a volit neutrální barvy, nebo použít pouze lesk. Vizážisté mysleli i na ty ženy, které spíš než na výrazné líčení sází na přirozený vzhled očí. „In bude i jemné, velmi nenápadné líčení očí v barvách jemné béžové a světle růžové, které pouze lehce zvýrazní a oživí oční víčka, toto líčení by mělo působit téměř neviditelně. Ženy, které vsadí na jemnost v líčení očí, mohou naopak volit výraznější barvu rtěnky. Pro jarní sezónu jsou vybrané rtěnky v odstínech korálově růžové, malinové a fialové. Tyto tóny rty osvěží, dodají jim objem a celkově je zvýrazní,“ dodává školitelka Artistry.

Sada ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Růže na tváře obsahuje v pouzdrurůž na tváře a štětec. Růž na tváře dodává pleti zdravý vzhled. Přirozeně zvýrazní tváře díky technologii odrážející světlo. Růž se skvěle nanáší a dodá pleti perlový nádech na celý den. Lehké složení neucpává póry a zanechá příjemný pocit po celé hodiny. Nové třpytivé odstíny a zářivé efekty se hodí pro každý typ pleti. Pomohou Vám nalézt správnou míru líčení, které dlouho vydrží.

Správnou odpověď najdete na www.amway.cz

Soutěžní otázka

Jaké vitaminy obsahuje ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Růže na tváře?

a) vitaminy A a C

b) vitaminy A a E

c) vitaminy E a C

Dva výherci, kteří do 12. 5. 2016 správně odpovědí na soutěžní otázku, dostanou sadu ARTISTRY SIGNATURE COLOR™. Odpověď zasílejte na soutez@trendyz­dravi.cz s označením tvářenka.


publikováno: 29. 4. 2016, v rubrice Kosmetika
Štítky: dekorativní kosmetika, krása, péče o pleť

Další články v rubrice Kosmetika:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+