Aspik i krém během chvilky | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Aspik i krém během chvilky

13. 5. 2020

Vyzkoušejte první neželatinový ztužovač rostlinného původu, který je 100% alternativou k živočišné želatině. Tento výrobek je označen certifikovaným logem VEGAN.

Spolehlivě tuhne a výborně drží tvar

VEGA Gel Dr. Oetker obsahuje tři složky rostlinného původu, které mají vysokou želírovací schopnost – agar, karubin a konjakovou gumu. Díky jedinečné receptuře má výrobek univerzální použití, nasladko i naslano, lze ho použít jak na přípravu sladkých dezertů a krémů, tak na přípravu zeleninových a pikantních aspiků. Funguje i s rostlinnou alternativou mléčných výrobků tak, aby byl tou správnou volbou pro vegany. VEGA Gel je bez chuti, spolehlivě tuhne a výborně drží tvar. Vystačí na přípravu 500 ml krému nebo 250 ml aspiku.

Příprava krému: Obsah sáčku rozmícháte ve 150 ml studené vody. Za stálého míchání přivedete do varu a vaříte 1 minutu. Pak ihned vmícháte do 350 g připravené směsi či krému. Dále zpracujete podle receptu.

Příprava aspiku: Obsah sáčku rozmícháte ve 250 ml vody nebo nálevu z použité zeleniny. Za stálého míchání přivedete do varu a vaříte 1 minutu. Poté ihned nalijete na připravenou zeleninu a dáte ztuhnout do chladničky.

Informace o všech produktech Dr. Oetker a recepty najdete na www.oetker.cz


publikováno: 13. 5. 2020, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: dezerty, vegetarián

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+