Aspik i krém během chvilky
Vyzkoušejte první neželatinový ztužovač rostlinného původu, který je 100% alternativou k živočišné želatině. Tento výrobek je označen certifikovaným logem VEGAN.
Spolehlivě tuhne a výborně drží tvar
VEGA Gel Dr. Oetker obsahuje tři složky rostlinného původu, které mají vysokou želírovací schopnost – agar, karubin a konjakovou gumu. Díky jedinečné receptuře má výrobek univerzální použití, nasladko i naslano, lze ho použít jak na přípravu sladkých dezertů a krémů, tak na přípravu zeleninových a pikantních aspiků. Funguje i s rostlinnou alternativou mléčných výrobků tak, aby byl tou správnou volbou pro vegany. VEGA Gel je bez chuti, spolehlivě tuhne a výborně drží tvar. Vystačí na přípravu 500 ml krému nebo 250 ml aspiku.
Příprava krému: Obsah sáčku rozmícháte ve 150 ml studené vody. Za stálého míchání přivedete do varu a vaříte 1 minutu. Pak ihned vmícháte do 350 g připravené směsi či krému. Dále zpracujete podle receptu.
Příprava aspiku: Obsah sáčku rozmícháte ve 250 ml vody nebo nálevu z použité zeleniny. Za stálého míchání přivedete do varu a vaříte 1 minutu. Poté ihned nalijete na připravenou zeleninu a dáte ztuhnout do chladničky.
Informace o všech produktech Dr. Oetker a recepty najdete na www.oetker.cz