Gastronomický průvodce Scuk.cz spustil svoji novou verzi | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Gastronomický průvodce Scuk.cz spustil svoji novou verzi

14. 1. 2014

Kromě zbrusu nového designu se teď mohou všichni fanoušci dobrého jídla a pití zapojit do dění na Scuku. Vychytávkou je také možnost online rezervace míst u vybraných podniků díky službě Bookio. “Když jsme Scuk v létě 2010 spouštěli, byl to primárně gastronomický průvodce. Za ty 3 roky se ale ukázalo, že průvodce je jen jedna část toho, co Scuk ve skutečnosti je. V současné době je to také komunita lidí, které zajímá dobré jídlo. Proto jsme chtěli dát všem možnost se do dění na Scuku zapojit,” uvádí největší změnu Martin Kuciel alias pan Cuketka, jeden ze zakladatelů Scuku.

Založte si svůj profil

Nový Scuk už není přístupný pouze pro vybrané hodnotitele, ale pro všechny. Kdokoliv si tu může založit svůj veřejný profil, vytvářet si seznamy svých oblíbených podniků nebo podniků, které by rád prozkoumal. A také dát najevo, jestli byl v podniku spokojený nebo ne. “I když spokojenost uživatelů, kteří nejsou hodnotiteli, neovlivní doporučení podniku na Scuku, bude jejich názor velmi důležitý. Doplní totiž obrázek, který podniku vytvářejí vybraní hodnotitelé, o dojmy veřejnosti – záznamy o podnicích tak budou živější, aktuálnější a budou mít větší vypovídací hodnotu,” vysvětluje Martin Kuciel.

Chcete si rezervovat místo v restauraci?

Díky novému partnerovi Scuku, systému pro online rezervace www.bookio.cz, bude rovněž možné přímo ze Scuku rezervovat ve vybraném podniku místa, a to opravdu online, tedy bez čekání na ruční potvrzení ze strany personálu. “Bookio přináší českých hostům službu, která je v zahraničí běžná a díky níž odpadají otravné rezervační telefonáty do restaurací. Nový Scuk tak díky Bookiu získá nejenom partnera, ale přidanou hodnotu pro své uživatele,” říká Martin Kuciel. Nový Scuk je možné pohodlně procházet na všech možných zařízeních – počítačích, tabletech i mobilních telefonech.

www.scuk.cz | www.bookio.cz


publikováno: 14. 1. 2014, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: cestování, gourmet, kavárna, restaurace, vegetarián

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+