Kabátova máslová vánočka chutná celé rodině | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Kabátova máslová vánočka chutná celé rodině

21. 12. 2015

Chcete si pochutnat na kvalitní vánočce? Tradiční receptura, poctivá mouka z Polabí, české máslo a ruční pekařina. To je Kabátova máslová vánočka, kterou každá hospodyně může dát pyšně na stůl.

Z másla, vajec, s vanilkou, kandovanou kůrou a plátky mandlí

Kde s pečením dobré vánočky začít? Pekárna Kabát začíná na bázi poctivého másla, které není ředěné žádnými rostlinnými margaríny s umělou máslovou chutí či vůní. Druhým krokem jsou pravá vejce, a těmi je vánočka nakonec i mašlována.

Není ošizená

Na rozdíl od pečiva mašlovaného vaječnými melanžemi a chemickými lesky si ale taková vánočka udržuje krásnou barvu a přírodní lesk. Kabátova máslová vánočka není ošizena ani o aroma vanilky, kandované citronové a pomerančové kůry a na jejím povrchu je bohaté mandlové sypání. A to všechno je známkou toho, že kvalita zná svou cenu.

Když už víte, že voní a chutná, i vaše oko potěší fakt, že je jako jedna z mála na trhu pletena třemi různými způsoby, ze tří různých kusů, které jsou posléze složeny ve vánočku tak, jak ji znáte z domova. Oproti pletení z jednoho kusu, je tato skládaná vánočka o poznání náročnější, ale v Pekárně Kabát vítězí tradice nad časovými prioritami.

Prodává se v originálně krabičce na míru, aby do poslední chvíle udržela svůj tvar. A přesně tak vypadá vánočka, kterou s čistým svědomím pohostíte svou rodinu i přátele.

www.pekarnaka­bat.cz

www.fb.com/pe­karnakabatcz


publikováno: 21. 12. 2015, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, pečivo

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+