Kůra do pečiva ze sicilských citrónů | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Kůra do pečiva ze sicilských citrónů

1. 12. 2015

Téměř do každé sladké dobroty se strouhá kůra z citrónu. Nyní máte k dispozici novinku Dr.Oetker Finesse citrónovou kůru, která je jako čerstvě doma nastrouhaná. Díky originálnímu balení v ochranné atmosféře je krásně měkká a dodá pečivu i dezertům všeho druhu vynikající výraznou chuť a vůni.

Citrónová kůra Finesse Dr.Oetker se vyrábí ze sicilských citrónů. Citróny ze Sicílie patří k nejkvalitnějším na světě a tento prosluněný ostrov je pravděpodobně vůbec první oblastí v Evropě, kde se citróny pěstovaly. Sicílie je díky ideálnímu podnebí a slunečnému svitu jedním z nejvýznamnějších producentů těchto oblíbených plodů.

  • Finesse Dr.Oetker se prodává ve dvojbalení. Jeden sáček vystačí na 250 g mouky nebo 500 ml tekutiny. Dva sáčky po 6 gramech stojí 17,90 Kč.

publikováno: 1. 12. 2015, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, pečení, pečivo

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+