Kuřecí specialita Qurrito je zpět v KFC | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Kuřecí specialita Qurrito je zpět v KFC

13. 1. 2014

V KFC si můžete od minulého týdne pochutnat na kuřecí pochoutce Qurrito inspirované mexickou kuchyní. Mezi zákazníky se stala hitem, když se v minulém roce představila jako součást časově omezené nabídky. Nyní se na jejich výslovné přání do KFC vrací. Nový příchod Qurrita byl minulý týden zahájen speciální akcí v restauraci KFC na Andělu v Praze, jejího moderování se ujal herec a moderátor Roman Vojtek.

Podle tajné KFC receptury

Qurrito si můžete dát na oběd, večeři nebo vydatnější svačinu. Jde o kombinaci rozehřátého čedaru s chutí šťavnatého kuřecího masa, spolu s pikantní barbecue omáčkou a grilovanou tortillou. Kuřecí maso se připravuje vždy bezprostředně před jeho podáním, KFC využívá čerstvé maso, které se pro přípravu Qurrita marinuje ve speciální marinádě připravené podle tajné KFC receptury, která mu dodává unikátní chuť, následně se ručně obaluje a osmaží ve fritéze.

Jedině v ČR

„Qurrito se v České republice stalo jedním z nejoblíbenějších sendvičů v KFC, a to téměř okamžitě po jeho uvedení na trh. Nejdříve jsme plánovali jen sezonní nabídku, nicméně zákazníci nás přesvědčili a na jejich výslovné přání tuto specialitu zařazujeme zpět do našeho menu. Jsme tak jediný trh v regionu střední a východní Evropy, kde si Qurrito vydobylo tak silnou pozici,“ říká Karolína Alaxinová, Senior Brand Manager KFC pro Českou republiku.

KFC expanduje a modernizuje

Síť restaurací KFC připravuje své kuře již na 65 místech v ČR – poslední 3 pobočky byly otevřeny v prosinci v Prostějově, na Exitu 50 dálnice D11 a také na dálnici D5. V průběhu ledna také zmodernizuje svou vlajkovou pobočku KFC Blaník na Václavském náměstí. „Restaurace projde celkovou rekonstrukcí, jejímž výsledkem bude nový moderní design, vyšší počet míst v restauraci a současně představíme nový systém objednávání a výdeje produktů Order/Pick up , který umožní zákazníkům nákup produktů KFC ještě rychleji a pohodlněji,“ uvádí Libor Hubík, provozní ředitel KFC. Předpokládané znovuotevření této pobočky se plánuje na konec měsíce ledna 2014.


publikováno: 13. 1. 2014, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: kuře, nákupy, restaurace, svačina

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+