Mlsání pro alergiky i cukrovkáře | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Mlsání pro alergiky i cukrovkáře

18. 2. 2011

Chuť na něco sladkého přepadne občas každého. Co si ale počít, víte-li, že čokoláda stejně jako zákusky z nejbližší cukrárny jsou pro vás zapovězeny? Pak vaše chutě uspokojí Racio rýžový chlebíček s tmavou kakaovou polevou.

Zamlsejte si

Hledání dobroty, kterou si zdravě a chutně osladit život, je nyní opět o něco jednodušší. Pro ty, kteří ze zdravotních důvodů běžné sladkosti nemohou, ale i pro každého, kdo dbá na zdravý životní styl, jsou tu Racio rýžové chlebíčky s tmavou kakaovou polevou. Jsou lehce stravitelné, místo jednoduchých cukrů obsahují fruktózu neboli ovocný cukr s nízkým glykemickým indexem, a proto jsou vhodné také pro diabetiky. Jelikož jde o výrobek bezlepkový, mohou si na něm pochutnávat i celiatici, jejichž počet se v posledních letech výrazně zvyšuje. Racio Rýžové chlebíčky s tmavou kakaovou polevou neobsahují ani mléko, což naopak ocení alergici na laktózu a mléčné bílkoviny.

  • Na obale výrobku je přehledná tabulka s udáním množstvím sacharidů, tuku, vlákniny a energetické hodnoty.

publikováno: 18. 2. 2011, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: alergie, celiakie, diabetes, dieta, hubnutí, nákupy, sladkosti

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+