Nová čokoládová Philadelphia Milka | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Nová čokoládová Philadelphia Milka

02. 05. 2012

Světově známý a oblíbený Cream cheese Philadelphia nyní přichází s novinkou určenou především dětem a všem milovníkům sladkých chutí. Nová Philadelphia Milka v sobě skrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády s nadýchaným sýrem cream cheese. Výrobek se skvěle hodí nejen jako pomazánka, ale i jako krém do různých sladkých jídel, dortů, či zákusků. Vyzkoušejte se svými dětmi 2 jednoduché recepty.

Zdravé mlsání

„Pro velkou oblíbenost produktu Philadelphia Milka v zahraničí jsme se rozhodli začít dovážet tento výrobek i k nám na český trh, neboť chceme nabídnout tuto jedinečnou novinku v segmentu čokoládových pomazánek i českým zákazníkům,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Philadelphia pro Českou republiku. „Philadelphia Milka obsahuje 22 % jemné mléčné čokolády Milka. Philadephia Milka má o polovinu méně nutričních hodnot, než konkurenční čokoládové pomazánky. Proto je vhodná především pro děti, které rády mlsají, ale i jejich rodiče dbající na jejich životní styl a stravu,“ dodává Martin Kincl.

Ovocný pohár s jogurtem a Philadelphií Milka

Čas přípravy: 10 minut

Počet porcí: 6

Ingredience:

200 g čerstvých malin, 300 g čerstvých jahod, 150 g Philadelphie Milka, 100 g nízkotučného jogurtu

Postup:

Do misky vložte maliny a jahody s trochou cukru a lehce rozdrťte vidličkou. Takto nadrcené ovoce rozdělte do 6 malých sklenic nebo misek. Vložte Philadelphii do mísy a rozšlehejte metlou. Přidejte polévkovou lžíci jogurtu a znovu použijte metlu. Poté lehce přidávejte zbývající jogurt do namíchané Philadelphie, aby vznikla hezká barevná struktura. Vzniklou směsí pokryjte ovoce ve sklenicích. Pro lepší chuť nechte v klidu 30 min. před podáváním.

Rychlé sušenky

Doba přípravy: 10 minut

Počet porcí: 6

Ingredience:

90 g Philadelphie Milka, 6 tenkých sušenek, 90 g jahod nakrájených na plátky

Postup:

Sušenky namažte Philadelphií Milka a navrch vložte plátky jahod. Dle chuti můžete posypat kokosem či moučkovým cukrem.



publikováno: 02. 05. 2012, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: dítě, mléko, sladkosti, školák,

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+