Nové vylepšené portfolio omáček Knorr | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Nové vylepšené portfolio omáček Knorr

12. 7. 2011

Nové omáčky KNORR jsou prvními vylepšenými produkty v rámci kompletní inovace portfolia, na které společnost pracovala několik posledních měsíců. Lepší chuť a zdravější recepty vyvinuté nezávislými kuchaři z celého světa, kvalitnější přírodní ingredience, suroviny pěstované trvale udržitelným způsobem, nahrazení umělých přísad přírodními, snížení obsahu soli v pokrmech výměnou za bylinky a koření. Nová praktičtější balení umožní šetřit prostor a jsou vhodná k několikanásobnému použití.

Jemná sýrová omáčka

Sýrová omáčka se hodí ke všem druhům těstovin, k masu, zelenině a rybám. Omáčka je ideální pro zapékání (těstovin, zeleniny) a gratinování (masa, zeleniny). Pro zvýraznění chuti pokrmu doporučujeme přidat strouhaný sýr (sýr s modrou plísní, čedar, ementál, parmezán) nebo žloutek.

Šťáva k masu

Šťáva se silnou chutí pečeného masa je vhodná k pečeným a dušeným masům. Ideální k hovězímu, vepřovému, telecímu a jehněčímu masu. Z celého balení připravíte až 12,5 l šťávy.

Omáčka Velouté

Sněhobílá krémová omáčka příjemné chuti, vůně a hladké konzistence. Harmonický základ pro všechny bílé omáčky, který můžeme použít jak v základní verzi, jakož i doplněn o další suroviny. Ideální k pokrmům z drůbeže, teletiny, zeleniny a těstovin.

Šťáva k vepřovému masu

Silnou masovou šťávu můžete doplnit kousky slaniny osmaženými dozlatova a nadrobno nakrájenou, jemně opečenou cibulí. Šťáva je vhodná k pokrmům z pečeného a dušeného vepřového masa, minutkám, plněným knedlíků a mletému masu. Jemná šťáva s chutí cibulky.


publikováno: 12. 7. 2011, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: hlavní chod, ochucování

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+