Pochutnejte si na dipech | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Pochutnejte si na dipech

16. 11. 2010

Součástí širokého portfolia mražených bramborových specialit McCain jsou jedinečné hranolky 1.2.3. Fri´ Style s unikátním lodičkovým tvarem. Ten slouží jako lžíce a umožňuje nabrat tolik oblíbené omáčky nebo dipu, kolik jen chcete! Nabízíme vám několik zajímavých receptů.

Skutečná chuť brambor

1.2.3. Fri´Style jsou navíc stejně jako ostatní produkty McCain, vyrobeny z celých čerstvých brambor pocházejících z přísně kontrolované sklizně. Poté, co jsou brambory omyty, nakrájeny a předsmaženy, dojde k jejich rychlému zamrazení, díky němuž si všechny produkty McCain uchovají skutečnou chuť brambor. Pro předsmažení bramborových specialit McCain se používá velmi kvalitní a speciálně vyvinutá směs slunečnicových olejů, která zaručuje tepelnou stabilitu i při vysokých teplotách.

Místo hodin strávených v kuchyni přípravou složitého menu stačí jen zapnout troubu, připravit omáčky a dipy podle chuti, doplnit oblíbeným salátem a party může začít.Je to tak jednoduché!

Smetanový dip s čerstvou pažitkou

Budete potřebovat: kysanou smetanu, pepř, sůl, nasekanou pažitku a česnek podle chuti

Příprava: Smetanu promícháme s pepřem, solí a nadrobno nasekanou pažitkou a česnekem.

Lososová pěna s limetkovou kůrou

Budete potřebovat: plátky uzeného lososa, máslo, měkký sýr, limetkovou kůru, sůl, pepř

Příprava: Plátky uzeného lososa najemno naškrábeme (jako při přípravě tataráku). Máslo vyšleháme s měkkým sýrem, přidáme lososa a nastrouhanou limetkovou kůru. Osolíme a opepříme podle chuti.

Rajčatové pesto s bazalkou

Budete potřebovat: pražené piniové oříšky, bazalku, olivový olej, česnek, konzervu loupaných rajčat, chilli papričky a sůl podle chuti

Příprava: V moždíři rozetřeme piniové oříšky s bazalkou a olivovým olejem, osolíme, přidáme česnek a vše důkladně promícháme. Loupaná rajčata nakrájíme na malé kousky. Přidáme chilli papričky nakrájené na jemno a sůl – oboje podle chuti. Vše smícháme dohromady.


publikováno: 16. 11. 2010, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: ochucování, rychle na talíř, vaříme

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+