Velikonoce s uzeninami Schneider Selection | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Velikonoce s uzeninami Schneider Selection

13. 4. 2017
Soutěž byla ukončena.

Správná odpověď: Konfitování znamená pomalou tepelnou úpravu při nízké teplotě.

Výherci: Lenka Kašparová, Jan Hron, Hana Bednářová

Velikonoční svátky jsou spojeny s návštěvami sousedů a koledníků. Co podávat na stůl, když jsou hosté za dveřmi? Není třeba si lámat hlavu, zkuste připravit třeba slavnostní chlebíčky, na které nazdobíte delikátní, ručně vyrobenou a unikátně upečenou Pečenou šunku SCHNEIDER Selection!

Jemná, delikátní a vyvážená chuť šunky bez přidaných aromat

Pečená šunka SCHNEIDER Selection s křupavou ručně nařezanou kůží se vyrábí výhradně z čerstvého vepřového masa pocházejícího z výběrových chovů a je unikátně pečená ve speciální peci. Při její výrobě se kusy libové kýty vloží do pečicích nádob,v nich se maso nejprve tepelně opracuje a následně se překryje vepřovou kůží. Poté se šunka upeče ve speciálním pečicím tunelu – velkovýrobní verzi běžné domácí horkovzdušné trouby – při teplotě od 140 do 240 °C.

Celá výroba až na kalibraci probíhá ručně!

Šunka má vynikající masovou a jemnou chuť právě upečeného masa. Oceníte ji nejen při slavnostních příležitostech, ale zachutná vám i jen tak, když zatoužíte po něčem dobrém na zub. Pečená šunka SCHNEIDER Selection obsahuje 85 % vepřové kýty, balení o hmotnosti 100 g zakoupíte v obchodních řetězcích za 29,90 Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.jaknavelke­veci.cz

Soutěžní otázka

Co znamená pojem konfitování?

a) rychlou tepelnou úpravu při vysoké teplotě

b) pomalou tepelnou úpravu při nízké teplotě

3 výherci, kteří do 27. 4. 20117 správně odpovědí na soutěžní otázku, dostanou balíček s miniuherákem Schneider Selection a dalšími uzeninami Schneider. Odpověď zasílejte na soutez@trendyz­dravi.cz s označením uzeniny.

více na: www.schneider-group.cz


publikováno: 13. 4. 2017, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, uzeniny, Velikonoce

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+