Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Hlavní strana » Výživa a gastronomie

Aktuálně

Bezlepkové těstoviny a Boloňská omáčka s masovými kuličkami

27. 6. 2022

Značka Panzani přichází na trh s řadou bezlepkových těstovin. Tyto lahodné těstoviny jsou nejen kvalitní, ale zároveň odpovídají chutí i texturou klasickým těstovinám. Panzani zároveň představuje novinku v podobě Boloňské omáčky s masovými kuličkami.

Recepty

Pochutnejte si na sladkých dobrotách z melounů Bouquet

21. 6. 2022

Bezpeckové melouny Bouquet mají sladké chuti víc než dost, a to díky svému původu. Vyrostly totiž na svazích kolem Valencie, kde jejich chuti pomáhalo silné španělské slunce. Skvěle proto doplní jakýkoliv dezert. Hodí se do dortíků i lehkých ovocných svačinek, připravíte z nich lahodný sirup nebo důmyslné carpaccio. To vše během okamžiku a s téměř zaručeným skvělým výsledkem.

další recepty

Další články

Dokonalý a rychlý domácí svařák?

24. 12. 2021

Zimní večery chutnají se svařeným vínem o dost lépe. Pro jeho přípravu v pohodlí domova navíc už nemusíte shánět potřebné koření zvlášť. TEEKANNE Svařáček vám přináší hotovou směs koření v praktickém čajovém sáčku, v němž se snoubí skořice, pomerančová kůra, kardamom a další přísady pro to pravé aroma a chuť. Vyberte si lahev červeného vína, přihoďte Svařáček od TEEKANNE a užijte si dokonalý horký nápoj pro zahřátí a zimní harmonii!


Jak je dlouhá tradice bramborového salátu a jak ho můžete ozvláštnit?

23. 12. 2021

Mysleli jste, že se tradiční vánoční bramborový salát pojídal už zhruba v době, kdy se v Betlémě narodil Ježíšek? Omyl, tenhle typický pokrm ještě není starý ani sto let.


Na oslavy se hodí křupavé chipsy plné zeleniny

22. 12. 2021

Přemýšlíte, co naservírovat přátelům a rodině, ale nemáte čas trávit hodiny přípravami v kuchyni? Zapomeňte na fádní tyčinky a doplňte slavnostní tabuli šesti různými druhy Enjoy Chips, které v sobě kombinují chutnou zeleninu a nezaměnitelné koření. Křupavé chipsy z mrkve, špenátu, dýně, řepy, papriky nebo rajčat nabízejí explozi chutí. To vše bez umělých barviv a pšeničné mouky.


Bezlepkové a veganské cukroví z pekárny

15. 12. 2021

Každoroční maraton vánočního pečení právě odstartoval. Na jeho startovní čáře jsou i rodiny, které mají ve svém týmu členy s intolerancí na lepek nebo vegany a na Vánoce tak pečou „dávku normal“ i „dávku bez“. Pokud se to týká právě vás a chcete si letos ušetřit část práce, poohlédněte se v obchodě nebo na www.biopekarnazemanka.cz po veganských a bezlepkových sušenkách z Biopekárny Zemanka. Všechny jsou vyrobeny z bio surovin, mají prověřenou recepturu a díky skvělé chuti se budou výborně vyjímat i na vánočním stole


Sladké RAW Vánoce

13. 12. 2021

Léty osvědčené tradiční recepty na cukroví jsou bezesporu výtečné, avšak ne vždy jdou ruku v ruce s různými alternativními způsoby stravování či naší snahou upravit si jídelníček tak, aby nám bylo co nejlépe. Možná proto vás tento rok osloví ‚cukRAWví‘. Za vyzkoušení určitě stojí!


Ovocná pikanterie do zimních dnů

2. 12. 2021

Když se spojí dvě nečekané věci dohromady, může vzniknout něco překvapivě skvělého. Přesně tak je tomu ve spojení ostrého zázvoru a sladkého manga v novém ovocném čaji TEEKANNE Ginger Mango. Připravte si tuto perfektní zimní vzpruhu a nechte na sebe působit její lahodně pikantní chuť.


Tartaletky se sobem lákají do pekařství

2. 12. 2021

Letošní Vánoce v pekařství PAUL budou opravdu veselé. Kromě oblíbené francouzské klasiky vykouzlí úsměv na tváři dětí i dospělých roztomilá tartaletka se sobíkem.


Milujete pikantní chuť chilli?

29. 11. 2021

Chilli omáčky od Rybízáku nadchnou každého, kdo miluje pikantní chuť chilli. Tvoří je jen kombinace koření, papriček Habanero a Bhut Jolokia a ovocná vína, která jim dodávají nenahraditelný říz a příjemně nasládlou chuť.


Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+