Autentický a čerstvý street food kdykoli na vašem stole | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Autentický a čerstvý street food kdykoli na vašem stole

28. 2. 2022

Poptávka po skvěle chutnajícím, zdravém a čerstvém jídle roste – stejně jako ta po hotovém chlazeném jídle, které máte vždy po ruce a rychle si ho připravíte, když vás přepadne hlad. Simply Fresh má odpověď, jak obojí perfektně zkombinovat.

Kupovat a konzumovat hotové chlazené pokrmy nikdy nevyjde z módy

Zákazníci chtějí, aby takto jednoduché jídlo obsahovalo méně průmyslově zpracovaných potravin a naopak více čerstvých surovin. Zároveň se i v Česku stále častěji stravujeme a inspirujeme u mezinárodních kuchyní a z exotických jídel se stává oblíbená klasika. Na zahraničních výletech a dovolených jsme si zamilovali street food – přímo na ulici ochutnáte to nejlepší, co daná země nabízí.

Konkrétně asijský street food inspiroval novou řadu chlazených jídel Simply Fresh Streetfood. Přichází se třemi novinkami: Kuřecí polévka, Kuřecí teriyaki s jasmínovou rýží, Červené kari s nudlemi. Výhodou je jejich rychlá příprava, kdy jídlo jednoduše ohřejete v mikrovlnné troubě. To uvítají nejen maminky na mateřské dovolené, ale všichni, kdo chtějí šetřit svůj čas při přípravě jídla, a přitom se stravovat zdravě a vyváženě.

Každá průhledná krabička obsahuje jednu porci a přesně díky ní vidíte, že jídlo skvěle vypadá a obsahuje opravdu čerstvé ingredience, což je u hotových jídel velmi unikátní. Jednotlivé suroviny jsou navíc v kelímku promyšleně vrstveny, aby si zachovaly svoji chuť i čerstvost a zároveň umožňovaly jednoduchou přípravu. Za pouhou minutu se přesvědčíte, že jde o moderní čerstvé jídlo plné barev, chutí a vůní.

Chystají se ještě další pokrmy, které doplní řadu Simply Fresh Streetfood: Polévka s červenou řepou, Kuřecí hoisin s jasmínovou rýží a Rýžové nudle se zázvorem a koriandrem.


publikováno: 28. 2. 2022, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: rychle na talíř

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+