Mattoni slaví 150 let s první minerální vodou v plechovce | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Mattoni slaví 150 let s první minerální vodou v plechovce

28. 6. 2023

Unikátní Mattoni extra perlivá v populárních plechovkách o objemu 0,5 l vstupuje na trh jako první neochucená minerální voda v tomto formátu. Extra perlivost odkazuje k oslavám 150. výročí založení značky Mattoni, novinka je o celých 50 % perlivější než klasická Mattoni perlivá. Bublinky vyzývají k oslavě, k setkání s přáteli a znásobují pocit osvěžení. Stejně jako ostatní vody Mattoni z portfolia i ona obsahuje vyvážený poměr minerálů.

Perlivost 150 procent

Rok 2023 je v Mattoni ve znamení oslav kulatého výročí založení společnosti, proto se firma rozhodla konzumenty přírodní Mattoni překvapit – nejen jedinečným formátem pro přírodní minerální vodu, ale i 150% perlivostí, která nemá na trhu obdoby. „Oslavujeme a přejeme si, aby naši zákazníci slavili s námi. Proto jsme uvedli limitovanou edici oblíbené přírodní Mattoni v této extrémní perlivosti evokující oslavy, svěžest a radost ze života,“ vysvětluje tento krok Barbora Gavendová, Brand development manažerka značky Mattoni.

Plechovkový formát je populární

Plechovka je pohodlnýá, dobře se přenáší a lze ji snadno skladovat v ledničce nebo ochlazovacích návlecích. Mattoni extra perlivá v plechovkách poskytuje kromě atraktivního balení a bublinek také benefity minerální vody Mattoni, která se pyšní vyváženým poměrem minerálů. Je proto vhodná k doplnění pitného režimu každý den v roce. Extra perlivá Mattoni navíc přináší čistou radost z bublinkového opojení pro všechny věkové kategorie a je skvělá vychlazená k osvěžení během letních dnů.

Mattoni perlivá je známá i jako ideální součást nealkoholických koktejlů, zvýšená perlivost novinky ještě lépe zdůrazní a povede chuť obsažených ingrediencí v míchaných drinkách. Mattoni extra perlivá je proto skvělá volba a inspirace pro amatérské i profesionální barmany.


publikováno: 28. 6. 2023, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: minerály, nákupy, nápoje

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+