Novinky od Krále Sýrů s bylinkami či papričkou | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Novinky od Krále Sýrů s bylinkami či papričkou

21. 7. 2016

Dovolená je stále v nedohlednu? S našimi královskými novinkami se budete cítit jako v provoněné Provence či horkém rozpáleném Mexiku. Značka Král Sýrů pro vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Provensálské bylinky

Zatoužili jste po vůni levandule, nekonečných vinohradech a skvělém víně? Přesně do oblasti Provence se můžete vydat se sezónní novinkou od Krále Sýrů. Lahodný Král Sýrů Provensálské bylinky čeká na letní degustace!

Úplně nový Král Sýrů Provensálské bylinky je po pěti letech první hermelín kombinovaný s výjimečnými voňavými bylinkami. Směs se základem rozmarýnu, bazalky, oregana a tymiánu vytváří se sýrem dokonalou souhru.

  • Hermelín doporučujeme párovat s čerstvými nebo sušenými rajčaty, praženými mandlemi a olivami. Ideální kombinaci vytvoříte s červenými víny s plnou ovocnou chutí, například Syrah.

Náš sýrový tip: Krájení chce ten správný grif. Krále Sýrů si nejlépe vychutnáte, když je nakrájený na trojúhelníčky. Každý kousek bude stejně vyvážený a vyzkoušíte tak krémové těsto stejně jako okraj sýra s ušlechtilou plísní a s kořením.

Chcete se podívat do dalekého a divokého Mexika?

Ochutnejte Král Sýrů Jalapeños, úplně nový sezónní hermelín s ušlechtilou bílou plísní s kousky pikantních mexických jalapeños papriček! Tuto jedinečnou kombinaci lahodného jemného sýra s výraznou chutí a vůní červených papriček si zamilujete. Hermelín doporučujeme párovat s nachos chips a se zralým avokádem nebo s guacamole.

  • Výborně se k této kombinaci chutí hodí oblíbená Frankovka či Rose z odrůdy Cabernet Sauvignon.

Náš sýrový tip: Optimální doporučená teplota pro skladování sýrů je 2 až 7 stupňů Celsia.

Zakoupíte exkluzivně v prodejnách Billa.


publikováno: 21. 7. 2016, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, sýr

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+