Svačinky bez éček | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Svačinky bez éček

26. 8. 2013

Jaroměřická mlékárna, výrobce tvarohu, sýrů a pomazánkových másel, přichází s novým projektem, kterým je foodblog zaměřený na přípravu jídel bez nežádoucích „éček“. Cílem je přesvědčit veřejnost, že zdravý životní styl, ke kterému svačiny určitě patří, není žádná věda. Recepty na blogu jsou převážně jednoduché a časově nenáročné a využívají zdravější ingredience.

Žádné konzervanty

„Blog odpovídá filozofii Jaroměřické mlékárny,“ říká Bedřich Štecher, majitel a ředitel Jaroměřické mlékárny, a dodává: „V Jaroměřicích nad Rokytnou sázíme na kvalitní suroviny a tradiční výrobní procesy. Mléko kupujeme jen od místních farmářů a nepoužíváme žádné konzervanty, umělá barviva ani sladidla. Naše výrobky jsou poctivé a české. Věříme, že lidé takovýmto produktům budou dávat přednost stále častěji.“

Označení upozorňují na kvalitu

Obaly výrobků Jaroměřické mlékárny jsou označeny logem CEFF (Certified E-Friendly Food). Většina zdejších produktů se pyšní oceněním Klasa A a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem Regionální potravina kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům.

www.svacinkybe­zecek.cz


publikováno: 26. 8. 2013, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: mléko, snídaně, svačina, sýr, školák

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+